Microsoft® PowerPoint® 2016 nejen pro školy - Klatovský, Karel (Computer Media, 2016)
Názorně a srozumitelně popisuje tvorbu prezentací. Je členěna tematicky do samostatných kapitol a dále podle obtížnosti od jednodušších po složitější úkony. Obsahuje přílohy se základními efekty animace, s galerií přechodů snímků a se základním ovládáním prezentace.