Vytvoř si [ku:l] web - Cooper, Nate, 1980-; Gee, Kim (Computer Press, 2015)
Komiksová příručka nabízí základy a seznámení se systémem WordPress. Jeho správu, používání šablon, rozšíření pomocí pluginů, aby stránky správně fungovaly. Učí používat HTML značky, vylepšit stránku pomocí CSS, upravit WordPress podle svých požadavků a vybrat místo, kde stránky hostovat. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Obálkový podnázev: komiksový průvodce světem HTML, CSS a WordPressu
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: WWW design; web design; populárně-naučné publikace; komiksy; popular works; comics (graphic works)