Zákon o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování ; Zákon o specifických zdravotních službách - Mach, Jan, 1954-; Buriánek, Aleš; Záleská, Dagmar; Máca, Miloš, 1981-; Steinlauf, Barbora, 1991-; Mach, Jan, 1954-; Mach, Jan, 1954- (Wolters Kluwer, 2018)
Komentované znění zákonů o zdravotních službách na základě právního stavu k 1. 6. 2018.
"Právní stav publikace je k 1.6.2018"--Rub titulní stránky
Keywords: zdravotní služby -- Česko; health services -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries