Vademecum Infopharm pro PC (Infopharm, akciová společnost, 2005)
Kompendium lékových interakcí obsahuje 8 878 záznamů a lékových interakcí více než 900 léčivých látek, informace o farmakokinetických a farmakodynamických vlastnostech léků. Kompendium účinných látek tvoří 16 kapitol věnovaných jednotlivm farmakoterapeutickým celkům, u většiny účinných látek jsou uvedeny i strukturní vzorce. Databáze úhrad a registrací obsahuje přehled na trhu dostupných nebo registrovaných léčivých přípravků s cenami a úhradami ze zdravotního pojištění k 1.1.2005, číselník 530
Název z disku
Keywords: léčivé látky; léky; účinky léků; medicinal substances; drugs; drug effects; databáze; CD-ROM; databases