Jsi značka?! : dobře se bavte a vydělávejte u toho peníze : buďte placeni za to, kdo jste! - Lukavec, Tomáš (Brandovi s.r.o., 2016)
První kniha v ČR s kompletním návodem na to, jak ze svého jména udělat brand, který k vám přitáhne lidi, příležitosti a peníze.
Název z obálky
Keywords: osobní image; osobní prezentace; marketing; rozvoj kariéry; profesní úspěch; personal image; self-presentation; career development; career success; populárně-naučné publikace; popular works