Základy obchodního práva : vysokoškolská učebnice - Štenglová, Ivana, 1942-; Dědič, Jan, 1952-; Tomsa, Miloš, 1926- (Leges, 2019)
Výklad základních pojmů a institutů obchodního práva. Učebnice přibližuje vývoj a systém českého obchodního práva. Pokouší se o definování podnikání, jednání podnikatele nebo obchodní firmy. Text se dále zaobírá nedovoleným omezováním hospodářské soutěže, nekalou soutěží, zadáváním veřejných zakázek, právní úpravou obchodních korporací, státního podniku a kolektivního investování.
Keywords: obchodní právo -- Česko; commercial law -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)