Hry a matematika na 1. stupni základní školy - Krejčová, Eva (SPN - pedagogické nakladatelství, 2014)
Pomůcka pro učitele matematiky na prvním stupni ZŠ. Součástí knihy je CD-ROM.
Keywords: matematika; učivo základních škol; didaktické hry; mathematics; elementary school curriculum; educational games; metodické příručky; methodological manuals