|
|
|
|
LEADER |
02943nam a2200757 i 4500 |
001 |
92850 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240914105827.0 |
006 |
m o d |
007 |
cr |n |
008 |
190430s2018 xr a fom 000 0 cze d |
020 |
|
|
|a 9788074547850
|q (online ;
|q pdf)
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b eng
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.336
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.333
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 578/579
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.645
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Flasarová, Radka
|7 utb2013757333
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů =
|b Biogenic amines in selected cheese groups : dizertační práce /
|c autor: Radka Flasarová
|
246 |
3 |
1 |
|a Biogenic amines in selected cheese groups
|
250 |
|
|
|a Pořadí vydání: první
|
264 |
|
1 |
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (54 stran) :
|b ilustrace
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a počítač
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a online zdroj
|b cr
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Doctoral thesis
|
500 |
|
|
|a Správný podnázev z obálky: Teze disertační práce
|
500 |
|
|
|a "Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013Technologie potravin"
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Školitel: František Buňka
|
502 |
|
|
|a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Text česky, anglické a české resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba sýrů
|7 ph242468
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a zrání sýrů
|7 ph670423
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a aminy
|7 ph663995
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikroorganismy
|7 ph115309
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a biochemická analýza
|7 ph250768
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheesemaking
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese ripening
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a amines
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microorganisms
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a biochemical analysis
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a teze
|7 fd133701
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a disertace
|7 fd132024
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické zdroje
|7 fd186922
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a abstracts
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a dissertations
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic resources
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František,
|d 1978-
|7 xx0021696
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
810 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|t Teze disertační práce
|
856 |
4 |
1 |
|u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/43722
|y Plný text dostupný bez omezení
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
999 |
|
|
|c 92850
|d 92850
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|