Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů = Biogenic amines in selected cheese groups : dizertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flasarová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Edition: Pořadí vydání: první
Series: Doctoral thesis
Subjects:
ISBN: 9788074547850
Physical Description: 1 online zdroj (54 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02939nam a2200757 i 4500
001 92850
003 CZ ZlUTB
005 20190826013601.0
006 m o d
007 cr |n
008 190430s2018 xr a fom 000 0 cze d
020 |a 9788074547850  |q (online ;  |q pdf) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b eng  |b cze 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.3  |2 MRF 
080 |a 637.336  |2 MRF 
080 |a 547.333  |2 MRF 
080 |a 578/579  |2 MRF 
080 |a 543.645  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Flasarová, Radka  |7 utb2013757333  |4 dis 
245 1 0 |a Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů =  |b Biogenic amines in selected cheese groups : dizertační práce /  |c autor: Radka Flasarová 
246 3 1 |a Biogenic amines in selected cheese groups 
250 |a Pořadí vydání: první 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2018 
300 |a 1 online zdroj (54 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Doctoral thesis 
500 |a Správný podnázev z obálky: Teze disertační práce 
500 |a "Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013Technologie potravin" 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 
500 |a Školitel: František Buňka 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text česky, anglické a české resumé 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba sýrů  |7 ph242468  |2 czenas 
650 0 7 |a zrání sýrů  |7 ph670423  |2 czenas 
650 0 7 |a aminy  |7 ph663995  |2 czenas 
650 0 7 |a mikroorganismy  |7 ph115309  |2 czenas 
650 0 7 |a biochemická analýza  |7 ph250768  |2 czenas 
650 0 9 |a cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a cheesemaking  |2 eczenas 
650 0 9 |a cheese ripening  |2 eczenas 
650 0 9 |a amines  |2 eczenas 
650 0 9 |a microorganisms  |2 eczenas 
650 0 9 |a biochemical analysis  |2 eczenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Buňka, František,  |d 1978-  |7 xx0021696  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze disertační práce 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/43722  |y Plný text dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
993 |a 201904  |b 24 
999 |c 92850  |d 92850