Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů = Biogenic amines in selected cheese groups : dizertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flasarová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František, 1978- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Edition: Pořadí vydání: první
Series: Doctoral thesis
Subjects:
ISBN: 9788074547850
Physical Description: 1 online zdroj (54 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

Description
Item Description: Správný podnázev z obálky: Teze disertační práce
"Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013Technologie potravin"
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Školitel: František Buňka
Bibliography: Obsahuje bibliografii
ISBN: 9788074547850