Aspergerka : posila pro ženy s Aspergerovým syndromem - Simone, Rudy, 1964- (Portál, 2018)
Osobní příběhy, přehled dosavadního výzkumu a zároveň příručka pro ženy s Aspergerovým syndromem. Výpovědi žen a dívek poskytující neocenitelný vhled do života s AS. Praktické rady autorky, jak co nejlépe rozvíjet svou osobnost. Pro ženy s AS používá výraz aspergerky (aspergirls).
Keywords: ženy; Aspergerův syndrom; autismus; každodenní život; výchova; rodiče a děti; women; Asperger's syndrome; autism; everyday life; education; parents and children; populárně-naučné publikace; vyprávění; popular works; narrations