Zrada vzdělanců - Benda, Julien, 1867-1956 (Europa (Academia), 2018)
Nové vydání knihy filozofa Juliena Bendy proti sobě staví univerzalistickou filozofii ducha a soudobé ideové proudy ve službách praktických zájmů.