Správní právo : obecná část - Kopecký, Martin, 1965- (C.H. Beck, 2019)
Učebnice přibližuje základní pojmy a problémy z oblasti správního práva na základě stavu k 1. 1. 2019.
Keywords: veřejná správa -- Česko; správní právo -- Česko; public administration -- Czechia; administrative law -- Czechia; učebnice; textbooks