Mikroekonomie : středně pokročilý kurz : sbírka řešených otázek a příkladů - Holman, Robert, 1953-; Brožová, Dagmar, 1958- (Beckovy ekonomické učebnice, 2018)
Sbírka řešených otázek a příkladů k učebnici mikroekonomie slouží k procvičení a lepšímu pochopení tohoto oboru ekonomické teorie.