Mezinárodní právo veřejné - Čepelka, Čestmír, 1927-; Šturma, Pavel, 1963- (C.H. Beck, 2018)
Učebnice shrnuje základní poznatky o vývoji a podstatě mezinárodního práva veřejného.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: mezinárodní právo veřejné; public international law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)