Makroekonomie : středně pokročilý kurz - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2018)
Učebnice přibližuje základní principy makroekonomie na základě současných trendů ekonomických teorií. Učební text se zaobírá základními makroekonomickými vztahy, všeobecnou rovnováhou trhů, dynamickým modelem dlouhého období, modelem krátkodobých hospodářských výkyvů a makroekonomickou politikou.
Terminologický slovník
Keywords: makroekonomie; macroeconomics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)