Tekuté zlo : život bez alternativ - Bauman, Zygmunt, 1925-2017; Donskis, Leonidas, 1962-2016 (Pulchra, 2018)
Známý polsko-britský sociolog Zygmunt Bauman a litevský filozof Leonidas Donskis představují vlastní diagnózu současné geopolitické situace v Evropě.