Etika hospodářství. Svazek II, - Rich, Arthur, 1910-1992 (ISE, 1994)
Druhý díl práce švýcarského protestantského teologa o etických otázkách moderní společnosti, zejména v oblasti hospodářství.
Keywords: ekonomie; hospodářské systémy; hospodářská etika; sociální etika; economics; economic systems; economic ethics; social ethics; studie; studies