Omen : ďáblovo znamení - Seltzer, David, 1940- (Práce & Bonus Press, 1992)
Dramatický a napínavý thriller o zrození Satana je zasazen do současných politických a sociálních podmínek Londýna.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; dobrodružné romány; thrillery (romány); American fiction; adventure novels; thrillers (novels)