Jak šetřit čas manažera? - Stýblo, Jiří, 1945- (Montanex, 1994)
Praktická příručka o organizování a efektivním využívání času podnikatele a manažera.
Keywords: management času; manažeři; manažerky; time management; executives; women executives; příručky; handbooks and manuals