Základy etiky : učební text pro střední školy - Bureš, Radim (S & M, 1991)
Učební text seznamuje se základními pojmy a kategoriemi morálky a etiky.
Terminologický slovník
Keywords: etika; morálka; ethics; morality; učební texty; educational texts