Uvnitř (v sobě) : najděte svoji cestu - Neill, Michael, 1959- (BizBooks, 2018)
Kniha nás zve k nepopsatelně krásnému životu, pomůže překonat naše domněnky o tom, jakého štěstí jsme schopni dosáhnout. Pomůže najít cestu zpět k lásce a vrátit se domů do náruče vlastní přirozené moudrosti. Autor ukazuje, jak se spřátelit s vlastní myslí. Ukazuje, jak můžeme přestat být oběťmi svého vlastního myšlení. Učí nás čerpat moudrost ze svého nitra a nechat si do vědomí vstupovat myšlenky, které bychom tam dříve nepustili.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: sebepoznání; pozitivní emoce; pozitivní myšlení; rozvoj osobnosti; životní harmonie; self-consciousness; positive emotions; positive thinking; personality development; harmony of life; populárně-naučné publikace; popular works