Uvnitř (v sobě) : najděte svoji cestu - Neill, Michael, 1959- (BizBooks, 2018)
Kniha nás zve k nepopsatelně krásnému životu, pomůže překonat naše domněnky o tom, jakého štěstí jsme schopni dosáhnout. Pomůže najít cestu zpět k lásce a vrátit se domů do náruče vlastní přirozené moudrosti.