Je vědění moc? : poznatky o vědění - Stehr, Nico, 1942-; Adolf, Marian, 1974- (Sociologické nakladatelství (SLON), 2018)
Kniha se zaměřuje na sociální porozumění fenoménu vědění a na otázku moci.
Přeloženo z němčiny
Keywords: vědění; sociologie vědění; knowledge; sociology of knowledge; kolektivní monografie; collective monographs