Jak se navždy zbavit paniky, úzkosti a strachu - Bernhardt, Klaus (CPress, 2018)
Rady a techniky německého psychoterapeuta nabízejí možnost zbavit se záchvatů úzkosti a paniky na základě poznatků moderní neurovědy.