Úvod do operativního řízení podniku - Januška, Martin (Západočeská univerzita v Plzni, 2018)
Učebnice přibližuje základní pojmy, metody a postupy používané v operativním řízení podniku.
Keywords: výrobní procesy; procesní management; manufacturing processes; process management; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)