Fyzika všedních věcí : neobyčejná věda v pozadí obyčejného dne - Kakalios, James, 1958- (Zip (Argo : Dokořán), 2018)
Kniha zprostředkovává populárním způsobem pohled na to, jak se projevuje fyzika v našich každodenních životech.