Malá kniha o duši : průvodce na cesty naší psýchou a jejími nemocemi - Haug, Achim, 1953- (Paseka s.r.o., 2019)
Příručka švýcarského psychiatra seznamuje se základy péče o duševní zdraví a vysvětluje možnosti léčby psychických poruch.