Pozitivní povahové profily - Rohm, Robert A. (Akademie úspěchu, 2017)
Model čtyř základních povahových profilů pomáhá lépe porozumět sobě i lidem kolem nás, zlepšuje mezilidskou komunikaci a umožňuje úspěšné sebeprosazení v okolním světě.