Fantastic beasts. - Rowling, J. K., 1965- (Little, Brown, 2018)
Scénář k filmu Fantastická zvířata: Grinewaldovy zločiny v anglickém jazyce. Druhý díl filmového zpracování fantasy příběhů J. K. Rowlingové Fantastická zvířata. Mlok Scamander tentokrát bojuje proti černokněžníkovi Gellertovi Grindelwaldovi.
Keywords: anglická dramata; filmové scénáře; publikace pro děti; English drama; film screenplays; children's literature