Obchodní podmínky ve vztazích B2C - Selucká, Markéta, 1971-; Veverková, Svatava (Leges, 2018)
Práce se zaobírá specifickými obchodními podmínkami ve vztazích B2C, kde je jedna ze smluvních stran (spotřebitel) ze zákona slabší.
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: obchodní podmínky -- Česko; ochrana spotřebitele -- Česko; terms and conditions of business -- Czechia; consumer protection -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs