Dějiny evropského kontinentálního práva : vysokoškolská právnická učebnice (Leges, 2018)
Přehled dějin evropského kontinentálního práva od starověku až po 20. století.
Keywords: právní dějiny -- Evropa; history of law -- Europe; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)