Spotřebitelé a marketing - Koudelka, Jan (C.H. Beck, 2018)
Kapitoly přibližují problematiku chování spotřebitelů.
Keywords: spotřebitelé; spotřebitelské chování; marketing; consumers; consumer behavior; monografie; monographs