Přechod práv a povinností z pracovněprávních vztahů - Řičánek, Matěj, 1991- (C.H. Beck, 2019)
Rozbor právní úpravy přechodu práv a povinností z pracovněprávních vztahů z hlediska českého a také evropského práva.
Keywords: pracovní právo -- Česko; pracovní právo -- země Evropské unie; přechod práv a povinností z pracovněprávních vztahů -- Česko; přechod práv a povinností z pracovněprávních vztahů -- země Evropské unie; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- země Evropské unie; labor laws and legislation -- Czechia; labor laws and legislation -- European Union countries; transfer of rights and obligations from labor relations -- Czechia; transfer of rights and obligations from labor relations -- European Union countries; judgments -- Czechia; judgments -- European Union countries; monografie; monographs