Jak zvládnout práci manažera : čeští lídři a zajímavé osobnosti poodkrývají tajemství svého úspěchu - Pohludka, Michal (Marmer Media, 2018)
Odpovídá práce manažera obsahu teoretických knih a školení? Existuje jednoduchá a univerzální rada, jak se stát dobrým manažerem a jak se chovat a pracovat od prvního dne na manažerské pozici?
Životopisné údaje
Keywords: 20.-21. století; manažeři -- Česko -- 20.-21. století; management; řídící práce; manažerské dovednosti; profesní úspěch; managers -- Czechia -- 20th.21st centuries; leadership; management skills; career success; příručky; handbooks and manuals