František Kupka 1871-1957 - Pravdová, Anna, 1973-; Theinhardt, Markéta, 1954- (Národní galerie ve spolupráci s Réunion des musées nationaux - Grand Palais a Ateneum Art Museum, Finnish National Gallery, 2018)
Výstavní katalog věnovaný tvorbě Františka Kupky, významného českého malíře 20. století a jednoho z představitelů rané abstraktní malby.