Leadership & minutový manažer : zvyšování efektivity prostřednictvím metody Situačního vedení - Blanchard, Kenneth H., 1939-; Zigarmi, Patricia; Zigarmi, Drea (Dobrovský s.r.o., 2017)
Strategie, jak účinně rozvíjet podnikové zaměstnance a učinit z nich sebevědomé osoby. Příručka
Přeloženo z angličtiny
Keywords: management; řídící práce; manažerské dovednosti; personální management; leadership; management skills; personnel management; populárně-naučné publikace; popular works