Montessori konkrétně : příručka celostního vzdělávání dětí : nápady pro praxi. Třetí díl, - Kaul, Claus-Dieter; Wagner, Christiane (Maitrea, 2015)
Příručka pro učitele mateřských škol a první stupeň základní školy. Jak co nejlépe děti naučit český jazyk pomocí Montessori metody.
Pod názvem: Maitrea, Institut celostního učení, Společnost Deméter
Keywords: metoda Montessori; předškolní výchova; řečové dovednosti; čtení; psaní; Montessori method of education; preschool education; speech ability; reading; writing; metodické příručky; methodological manuals