Montessori konkrétně : příručka celostního vzdělávání dětí - nápady pro praxi. První díl, - Kaul, Claus-Dieter; Wagner, Christiane (Maitrea, 2014)
Cílem textu je pomoci všem pedagogům předškolního vzdělávání zvýšit pomocí nové kultury výchovy dětem vědomí jejich vlastní hodnoty a připravit je na dnešní svět.
Pod názvem: Maitrea, Insitut celostního učení, Společnost Deméter
Keywords: metoda Montessori; předškolní výchova; výchova dítěte; praktické činnosti; Montessori method of education; preschool education; child rearing; practical activities; metodické příručky; methodological manuals