Makroekonomie : středně pokročilý kurz : sbírka řešených otázek a příkladů - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2018)
Příklady a otázky z makroekonomie s řešením.
Keywords: makroekonomie -- úlohy; macroeconomics -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)