Insolvenční řízení - Hásová, Jiřina; Moravec, Tomáš, 1983- (C.H. Beck, 2018)
Průběh insolvenčního řízení a rozbor jeho jednotlivých institutů na základě právního stavu k 31. 12. 2012.
Keywords: insolvenční řízení -- Česko; insolvenční řízení -- země Evropské unie; insolvency proceedings -- Czechia; insolvency proceedings -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs