Kryptoměny - Lánský, Jan (C.H. Beck, 2018)
Kapitoly přibližují problematiku decentralizovaných platebních systémů. V úvodu nalezneme definici kryptoměny. Další kapitoly se zaobírají technologií kryptoměn, jejich bezpečnostními riziky, anonymitou, využíváním kryptoměn v praxi nebo ekonomickým významem.
Keywords: virtuální měna; virtual money; monografie; monographs