Kompendium klinické logopedie : diagnostika a terapie poruch komunikace - Neubauer, Karel, 1963- (Portál, 2018)
Kniha přibližuje současné poznatky a koncepce související s diagnostikou, terapií a preventivním působením v oblasti zdravotnické péče o osoby s poruchami komunikace. Snaží se zachytit významné trendy vývoje odborného myšlení a aplikací nových postupů do praxe oboru klinická logopedie a souběžně přiblížit zásadní poznatky oborů, které s komplexní péčí o osoby s poruchami komunikace přímo souvisí. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: klinická logopedie; poruchy komunikace; poruchy řeči; poruchy řeči -- psychologické aspekty; diagnostika (lékařství); terapie; interpersonální komunikace -- psychologické aspekty; fonetika; hlas; sluch; poruchy sluchu; dětská klinická psychologie; neuropsychologie; clinical logopedics; communicative disorders; speech disorders; speech disorders -- psychological aspects; medical diagnostics; therapy; interpersonal communication -- psychological aspects; phonetics; voice; hearing; hearing disorders; clinical child psychology; neuropsychology; kolektivní monografie; collective monographs