The teacher's toolkit : raise classroom achievement with strategies for every learner - Ginnis, Paul (Crown House Publishing Limited, 2002)
Tipy a praktická doporučení pro učitele, jak zlepšit zájem studentů a jejich výsledky v různých každodenních situacích.
Keywords: učení; vzdělávání; psychodidaktika; vyučovací metody; školní úspěšnost; learning; education; psychology of learning and instruction; teaching methods; school success; metodické příručky; methodological manuals