Bankovnictví : základy bankovnictví - Lochmannová, Alena, 1987- (Computer Media, 2018)
Úvod do problematiky bankovnictví. Učebnice pro střední školy. Učebnice věnuje pozornost historii bank, bankovnímu systému, měnové teorii i politice, penězům, struktuře bankovního systému, centrálnímu bankovnictví, obchodnímu bankovnictví, finančním i pojistným trhům nebo charakteru českého bankovního systému.
Keywords: bankovnictví; banking; učebnice; textbooks