Zlatý z nebe - Benetková, Marie, 1945- (Argo, 2017)
Milostný příběh s autobiografickými prvky je zároveň kronikou undergroundu.
Keywords: Benetková, Marie, -- 1945-; Brabenec, Vratislav, -- 1943-; 20.-21. století; české spisovatelky -- partnerské a rodinné vztahy -- 20.-21. století; hudebníci -- Česko -- 20.-21. století; čeští básníci -- 20.-21. století; Czech women authors -- partner and family relationships -- 20th-21st centuries; musicians -- Czechia -- 20th-21st centuries; Czech poets -- 20th-21st centuries; české romány; autobiografické romány; Czech fiction; autobiographical novels