Lapači prachu - Faulerová, Lucie, 1989- (Torst, 2017)
Románový debut Lucie Faulerové je nesentimentální a drásavá prozaická výpověď o dnešní mladé ženě - o jejím "ne vztahu" k dětem a k mateřství, jež je únikem ze samoty a dosažením doživotní moci ovládat někoho druhého.
Keywords: české romány; Czech fiction