Dům s vypůjčeným výhledem - Leierová, Martina, 1967- (Host - vydavatelství, s.r.o., 2017)
Psychologický román s detektivní zápletkou o hledání tajemného padělatele obrazů, ale i smyslu života.
Keywords: české romány; Czech fiction