Zabila jsem : otec Ignác na stopě politického zločinu - Zavadil, Petr, 1968-2014 (Cosmopolis, 2017)
Komplikovaný detektivní případ odhaluje intriky a provázanost politické struktury s reklamními a marketingovými agenturami, ke kterým se jezuitský kněz Ignác Fedele dostane náhodným setkáním s jistou mladou ženou. Ta hledá v jeho kostele únik před složitou životní situací, svěří se mu, že právě zabila člověka a zanechá v kostele složku s důležitými dokumenty. Jejich prostřednictvím získává otec Ignác podklady i důkazy, které shromáždil investigativní novinář Igor Sikorski, aby odhalil propojení jistého politika s mocnou stavební společností. Cesta k pravdě však bude velmi nebezpečná, neboť osoby spojené se zločinnou kauzou se nezastaví před vydíráním, únosem ani vraždou.