Vše, co jste chtěli vědět o módě - Bartlová, Adéla, 1983- (Jota, 2018)
Zakladatelka blogu Módní peklo radí ženám, jak se vkusně oblékat. Přehled oděvních materiálů. Oblékání jednotlivých typů postav. Barevná typologie. Výběr prádla, módních doplňků. Základní styly. Módní chyby.
Keywords: odívání; dámské oděvy; dámská móda; textilní materiály; barevná typologie; clothing; women's clothing; women's fashion; textile materials; color typology; oděvní styly; příručky; handbooks and manuals