Jak zvládnout každé jednání : tipy, triky, taktiky - Mayer, Robert, 1939- (Universum (Knižní klub), 2017)
Praktická příručka amerického právníka a mediátora uvádí osvědčené postupy, jak efektivně komunikovat a vyjednávat.